zlotnik Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Witam, posiadam starego laptopa z zalaną klawiaturą. Gdy go używałem to przez pół roku normalnie smigał z klawiaturą pod usb lecz teraz chciałbym wymienić mu klawe na nową i tu pojawia sie pewne pytanie. Czy istnieje możliwość że zalało się coś więcej niż sama klawiatura i nawet po wymienieniu na nowy model będzie mi wciskała 30 razy ten sam klawisz? Edytowane 2 Listopada 2018 przez zlotnik Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Przejrzyj pierwszy wpis. Mogło zalać coś więcej niż tylko klawiaturę, ale skoro działa już pół roku od zalania to raczej nie. Cytuj
zlotnik Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 No szczerze to nawet więcej niż pół roku grałem, wszystko na nim robiłem i było okej. Jedynym problemem było to że klawisze potrafiły się wciskać ciągle do czasu wypięcia klawy z lapka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi