cross Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Cześć, Mam Hyperbooka SL950VR2 i póki co jestem zadowolony zainstalowałem wszystkie sterowniki z ControlCentre dałem sobie radę choć cały czas sypał błedami z net framework. Problem mam z oprogramowaniem SBX które nie chce się zainstalować... Nie wiem czego to wina. Czy ktoś ma działające oprogramowanie SBX albo wie skąd je pobrać? Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 http://sklep.hyperbook.pl/pub/support/ - pobierałeś nowe stąd? Cytuj
cross Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Tak dokładnie z zakładki SL950VR2 [P955EP6] wybieram SBX pobiera się. Następnie instaluje instalacja kończy się pomyślenie. Ale panelu nigdzie nie ma. Sprawdzam też folder gdzie powinny znajdować się pliki i ten folder instalacji jest pusty tak jakby nie było nic zainstalowane. Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 A jakbyś ręcznie rozpakował? Ten plik "Setup.exe" możesz rozpakować przez WinRAR-a. Cytuj
cross Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Rozpakować .exe WInRar-em? Wszedem w Winrar-a i próbując rozpakować plik Setup.exe wyświetla komunikat brak znalezionych archiwów do rozpakowania. Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Cytat Rozpakować .exe WInRar-em? Mi się udało. Cytuj
cross Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2018 Jak zmieniłem rozszerzenie .exe na rar to wyskoczyło że w archiwum nie ma plików lub jest uszkodzone... może nie ten plik próbuje rozpakować.... Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Cytat 12_SBX\spkEQ\SPKEQ_CLV_PCAPP_US_1_01_46 Ten możesz rozpakować. Creative Audio Effects Component Setup - to jest chyba tylko sterownik. Cytuj
cross Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Ok rozpakowałem do folderu Creative i odpaliłem setup.exe z tego i wyskakuje komunikat że przerwano instalacje ponieważ znaleziono nowszą wersję Speaker EQ. Nie wiem teraz gdzie skoro nie mam żadnego panelu do zmiany efektów dzwiękowych.... Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 To odinstaluj i zainstaluj tą albo pisz do ich supportu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi