VikNik Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Witam, proszę o pomoc, krótko a na temat. zakupiłem ostatnio monitor lecz muszę go oddać i zastanawiam się nad dwoma modelami: Monitor iiyama G-MASTER GB2760QSU-B1 27" RED EAGLE AOC AGON AG271QX Nie chce nic więcej dopłacać interesują mnie tylko te dwa modele, ktory byscie wybrali proszę uzasadnijcie swoją wypowiedź. Używam komputera przewaznie do gier czasami do filmów, moja karta to musi gtx 980 ti a od monitora siedzę około 80 cm. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 30 Października 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Cytat zakupiłem ostatnio monitor lecz muszę go oddać A który konkretnie i ze względu na? Cytat interesują mnie tylko te dwa modele Na dłuższą metę brałbym zdecydowanie Japończyka czyli iiyame. https://iiyama.com/pl_pl/produkty/g-master-gb2760qsu-b1/ Cytuj
VikNik Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Właśnie ta iiyame, matryca jest źle zamontowana. A czemu wybór pada akurat na japońską firmę? Myślałem też nad innymi modelami ale Za dużego wyboru nie ma w tym przedziale cenowym Cytuj
VikNik Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 A z ta matryca jest tak że po lewej stronie przy ramce mam czarny pasek na około 8 mm na który nie mogę kursorem wjechać i tylko tam jest ten pasek, próbowałem to zniwelować ale się nie dało a w sklepie powiedziano mi że to nie jest raczej normalne i mam możliwość wymiany, spotkałeś się kiedyś z czymś takim? Cytuj
FxJ Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Cytat lewej stronie przy ramce mam czarny pasek na około 8 mm na który nie mogę kursorem wjechać i tylko tam jest ten pasek Masz zdjęcie? Taki szary pasek jak tutaj wokół? Cytuj
VikNik Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Coś takiego, to jest normalne zjawisko?Bo troszkę irytuje Cytuj
FxJ Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 https://youtu.be/NwIGxPOi8nE?t=404 - tutaj masz przybliżenie Na tamtym zdjęciu nic nie widać. Cytuj
VikNik Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 no coś takiego, od czego takie ramki się Robia? Cytuj
FxJ Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Takie są normalnie we wszystkich, to jest LCD a nie OLED, tutaj podświetlenie jest krawędziowe + mocowanie samej matrycy do obudowy. Cytuj
VikNik Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 Dzięki ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi