TakiPan Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Dziś odebrałem laptopa Dell Inspiron G5 i5-8300H/8GB/240+1000/Win10 GTX1050Ti, włączyłem go przeszedłem przez te duperele i zauważyłem ze mi muli przy np włączeniu tak na moje oko powinien w mniej niz 10 no max 10 a robi to w 20-30 sekund tak samo gdy wchodze w np kosz lub moj komputer chwile czekam (3-5 sekund) oraz gdy daje prawym przyciskiem myszy na pulpicie to czekam dobre 3-4 sekundy i kursor stoi w w miejscu jak by zamrożony. Strasznie mnie to irytuje jak za sprzęt za ponad 4 tys.... Dzieki z gory za odp Pozdrawiam Edytowane 17 Października 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Ten jest z dokładanym dyskiem SSD, więc radziłbym zainstalować system na czysto w trybie UEFI. https://www.dell.com/support/home/pl/pl/plbsd1/product-support/product/g-series-15-5587-laptop/diagnose Z najnowszymi sterownikami i oprogramowaniem Della pobranym z ich strony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi