Jonek Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Dało by radę coś uszczknąć? https://www.morele.net/inventory/info/65067e32/ Cytuj
Partner forum morele.net Opublikowano 16 Października 2018 Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Tym razem się nie uda ? Cytuj
Jonek Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Szkoda ? @morele.net kiedy próbować następnym razem? Czy raczej nie ma szans przy takich niedużych zakupach? Cytuj
Partner forum morele.net Opublikowano 16 Października 2018 Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Jeśli chodzi o te konkretne to cena raczej pójdzie w górę. Jakieś inne głośniki są jeszcze brane pod uwagę? Cytuj
Jonek Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 To chyba kupię póki są tańsze niż na innych stronach ? Akurat te mi idealnie pasują bo mają świetne opinie jako głośniki 2.0 (nie chcę kupować 2.1) no i mają bluetooth w przeciwieństwie do tańszych R1600 TIII nad którymi wcześniej myślałem, ale ten bluetooth jednak jest często przydatny ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi