Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobry!

[1] Student, 19 lat.

[2] Windows 10 lub brak systemu.

[3] 15,4"- 15,6”, może być mniejsza, ale coś w zamian.

[4] Koniecznie SSD, najlepiej samo, ewentualnie z dodatkowym HDD.

[5a] Mniej więcej 3000zł, mogę dopłacić, jeśli warto. Sam laptop.

[5b] W domu mam starego kompa. Laptop będzie głównym urządzeniem. Cenię mobilność.

[5c] Jak najszybciej.

[6] Fajnie by było jakby był z aluminium, ale odpuszczę sobie jak będzie dużo wydajniejszy, ale z gorszych materiałów.

[7] Full HD. Nie będę korzystał z dodatkowego monitora. Matowa IPS jest chyba lepsza, więc taka matryca.

[8] Dom/akademik.

[9] Mało gram, ale czasami lubię. W CSGO na pewno pogram, będzie miło jeśli pójdą na nim jakieś bardziej wymagające gry, np. gta v, overwatch, wiedźmin. Nawet na niskich ustawieniach.

[10] Podstawowe programy, przeglądarka, office, aligator itd.

[11] Dobry procesor, karta niezintegrowana.

[12] Dosyć cienki, z aluminium, taki trochę ultrabook, ale z dobrą wydajnością.

[13] huawei-matebook-d

Coś w tym stylu.

lenovo-ideapad-330-15

Lub w tym.

Dziękuję za pomoc, pozdrawiam.

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)

https://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-huawei-matebook-d-53010emg,id-1191394#tab_description

znalazlem jeszcze cos takiego, mysle ze by mi wystarczyl. Dalby rade z grami? 

Czy ten procesor dobry jest?

Oglądałem na yt że ten procek i5 8250u + mx150 daje radę chyba ze wszystkimi grami, duża część wcale nie na najniższych

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)

Tylko ze ten legion 500 poza budzetem, do tego dysk 300, no i jeszcze bez systemu. Jest coś tanszego z gtx1050?

Jak w ostateczności by sobie ten huawei poradzil, więcej neta, pracy niz gier. 30 fps w fullhd na najniższych ds radę w większości gier ns dzien dzisiejszy. 

Edytowane przez michal199928
Opublikowano
Cytat

do tego dysk 300

Ale za to bardzo bardzo dobry.

Cytat

no i jeszcze bez systemu

Twój kierunek nie ma darmowych systemów z Microsoft Imagine Premium (dawniej Microsoft DreamSpark)?

Cytat

Tylko ze ten legion 500 poza budzetem

Wiesz że nie musisz kupić od razu dysku SSD, warto się przemęczyć np. 2 miesiące z HDD żeby kupić z lepszą grafiką i procesorem.

MSI GV62 i5-8300H/8GB/1TB GTX1050 - tyle że ma matrycę TN w tej cenie.

Możesz zawsze postarać się załatwić voucher.