GHaawk Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Cześć, potrzebujemy z dziewczyną laptopa na studia i żeby czasem sobie pograć. Proszę o rabat, każda złotówka mniej to więcej zupek chińskich dla nas ? Oczywiście czytałem o przerwie, czekam cierpliwie do 15 października. Pozdrawiam, Maciej.https://www.morele.net/inventory/info/27889a08/ Edytowane 11 Października 2018 przez GHaawk Cytuj
Partner forum morele.net Opublikowano 15 Października 2018 Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 No niestety w trakcie przerwy wyprzedany... jakiś inny model wypatrzony? Ewentualnie czekamy na dostawę tego? Cytuj
GHaawk Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Niestety z tego co widzę inne uciekają już poza budżet. Chyba jestem zmuszony czekać na nową dostawę. Jakieś informacje kiedy może się pojawić? I dodatkowe pytania, czy da się określić orientacyjną cenę tego modelu z rabatem, oraz czy z takim rabatem można u Państwa kupić na raty 0% (i czy trzeba jechać do salonu Morele?) czy tylko gotówką? Pozdrawiam Cytuj
Partner forum morele.net Opublikowano 15 Października 2018 Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Właśnie wpadła jedna sztuka. Oferta wysłana w wiadomości prywatnej. Raty 0% nie są dostępne. Cytuj
GHaawk Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Dnia 15.10.2018 o 14:00, morele.net napisał: Właśnie wpadła jedna sztuka. Oferta wysłana w wiadomości prywatnej. Raty 0% nie są dostępne. Ktoś już wykupił laptopa, czy posiada Pan informacje kiedy dotrze do Was dostawa tego modelu? Prosiłbym wtedy o ponowienie oferty, bo już się zdecydowaliśmy. Najwidoczniej troszkę za późno ? Cytuj
Partner forum morele.net Opublikowano 16 Października 2018 Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Aby uzyskać informację o dostępności przedmiotu gdy będzie już dostępny w naszej ofercie, proszę na stronie produktu zaznaczyć "Powiadom mnie kiedy produkt będzie dostępny". Cytuj
GHaawk Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2018 Dnia 16.10.2018 o 14:25, morele.net napisał: Aby uzyskać informację o dostępności przedmiotu gdy będzie już dostępny w naszej ofercie, proszę na stronie produktu zaznaczyć "Powiadom mnie kiedy produkt będzie dostępny". Proszę o ponowne wystawienie oferty, jeden laptop się pojawił ? Cytuj
GHaawk Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2018 https://www.morele.net/inventory/info/16b024a0/ Proszę, ostateczny koszyk do wystawienia oferty Cytuj
Partner forum morele.net Opublikowano 19 Października 2018 Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 Oferta została wysłana w wiadomości prywatnej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi