xvert Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Witajcie. [1] 4000+ zł, nowy [2] może być bez windowsa jesli będzie tańszy [3] 14-15" [4] stosunkowo lekki, jak najdłuższa praca na baterii (6h+) [5] praca biurowa, lekkie gry jak the sims 4 [6] 3 lata minimum [7] simsy, nic wymagającego [8] wytrzymała obudowa, [9] Zależy mi na jak najdłuższej pracy na baterii i wytrzymałości, używany będzie na studiach do programu SPSS oraz do oglądania filmów i przeglądania internetu, czasami simsów. Będzie to laptop dla kobiety 21 lat posiadającej iphone'a. Ona chce macbooka ale ja jej odradzam. Wydaje mi się że najlepszy byłby jakiś ultrabook z dyskiem ssd około 500Gb. Cytuj
FxJ Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Cytat lekkie gry jak the sims 4 W razie czego może się obyć bez gier albo grając na dedykowanej? ASUS ZenBook UX410UA-GV422T/16GB - 4199zł ASUS ZenBook UX410UA i7-8550U/8GB/512SSD/Win10 Cytat Co sądzicie o hyperbooku n14? Serwis główny w Niemczech, więc w razie problemu miesiąc jesteś bez laptopa. Wentylatory w nich robią za dużo obrotów (RPM) ale jest na to łatwy sposób. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi