pchciuk Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 Ankieta uproszczona [1] Budżet na laptopa to 3000 <mogę dołożyć jeśli będzie coś o wiele bardziej wartego uwagi za te 100-200zł drożej>. Chciałbym tylko nowy sprzęt. [2] Z systemem Windows 10. [3] Rozmiar matrycy jest mi obojętny, fajnie jakby powłoka była matowa. [4] Waga laptopa i długość trzymania baterii jest mi obojętna. [5] Laptop będzie używany pod gry, surfowanie po internecie, podstawowe prace studenckie. [6] Chcę żeby był to laptop na lata, będzie to mój jedyny sprzęt.Zależy mi bardziej na wyższej wydajności procesora i grafiki niż estetyki wykonania itp. [7] Fajnie jakby poradził sobie z bardziej wymagającymi tytułami typu Wiedźmin 3, najnowszy BF, GTA V itp. [8] Super jakby miał chociaż najmniejszy ssd pod system, nie lubię jak coś długo się uruchamia. Za tą kasę wiem, że nie mogę oczekiwać luksusu, ale płynność w działaniu ma dla mnie znaczenie. [9] Nie potrzebuje dużego hhd-ka, nie zamierzam robić z niego zbiorowiska niepotrzebnych plików, myślę ze 500gb dysku w zupełności by starczyło. 1tb jest zdecydowanie niepotrzebne. Zależy mi, żeby za te 3000 kupić coś co będzie maksymalnie wydajne za tę cenę. Kupno rozważam na dniach. Pozdrawiam forumowiczów i z góry dziękuję za pomoc ? Cytuj
FxJ Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2018 Cytat z bardziej wymagającymi tytułami typu Wiedźmin 3, najnowszy BF, GTA V itp. Tutaj powinieneś trochę dołożyć do laptopów z GTX 1050. Cytat myślę ze 500gb dysku w zupełności by starczyło Standardowo są dyski 1TB HDD, mniejszych już praktycznie od kilku lat nie montują. Huawei MateBook D i5-8250U/8GB/128+1000/Win10 MX150 Acer Nitro 5 Ryzen 5/8GB/1000/Win10 RX560X Acer Nitro 5 Ryzen 5/8GB/120+1000/Win10 RX560X Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi