Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry szukam monitora 27 cali 1440p.

Dowiedziałem się już że IPS będzie najodpowiedniejszy. 

Jest jakaś inna różnica niż cenowa między Dell U2715h, AOC Q27P1, a HP Z27gn G2?

Czy warto spojrzeć na jakiś inny model? 

Opublikowano

Aaa, Ty jesteś tutaj prowadzącym. No właśnie głównie jestem nastawiony na ten AOC Q27P1. Jeśli nie, to wybrałbym Della. Czytałem że masz tego mniejszego i Ci dobrze służy. No głównie rozrywka, tyle że nie tylko szybkie gry ale zwyczajne rtsy czy turowe również. 

Opublikowano

Wyklarował się wybór pomiędzy 4 modelami:
Dell U2715H

HPZ27n G2
iiyama XUB2792QSU - najwięcej kolorów i FreeSync (chociaż będzie pracował najprawdopodobniej z GeForcem)
AOC Q2790PQU/BT - najkrótszy czas reakcji.

Opublikowano

Właściwie to nawet dwa U2515H ale mam je na wysięgniku i są blisko ustawione więc mi to bardziej odpowiadają mniejsze.

Cytat

No głównie rozrywka

No to możesz oszczędzić a i tak będziesz zadowolony, ale czy warto by dołożyć do iiyamy sądzę że tak bo jednak to Japończyk a AOC to chińczyk - tak patrząc na okres 4-5 lat użytkowania.