mlody8249 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 [1] Chłopak 23lata [2] Powinien mieć zainstalowany Windows 10 [3] 15.6" [4] Powinien posiadać dysk HDD oraz złącze na dysk SSD M.2. Napęd DVD może być lecz nie jest wymagany [5] Max 3000zl [5 b] Chce go używać jak najdłużej, będzie to jedyny laptop [5 c] Maksymalnie za 2 miesiące [6] Wykonanie nie jest dla mnie specjalnie ważne, chcę tylko żeby nie był to plastik marnej jakości trzeszczący i rozpadający się w rękach [7] Nie mam preferencji co do matrycy, przydał by się port HDMI żeby podłączyć go pod telewizor [8] Głównie biurko, czasami łóżko [9] Posiadam konsole więc jedynie starsze gry myślałem o grafice MX150 dla moich potrzeb, nie jest mi potrzebne nie wiadomo co [10] Jedynie pakiet biurowy podstawowe rzeczy [11] Planuje go używać jak najdłużej więc przydało by się USB typ C [12] Nie przepadam za kolorowymi laptopami, jedynie tradycyjne, czarne, srebrne żadnych czerwonych, niebieskich itd. Do tej pory miałem starego ASUSA F5SL szczerze mówiąc jestem średnio zadowolony [13] Acer Aspire 5 Lenowo Ideapad 320/330s Myślałem też o Asusach ale musiał by być sporo lepszy od innych pod względem awaryjności [14] Laptop jest mi potrzebny do zastosowań typowo domowych, zależy mi głównie na małej awaryjności, oraz szybkim dysku SSD M.2(od razu prosiłbym o polecenie jakiegoś dobrego dysku do laptopa) Cytuj
FxJ Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Cytat Napęd DVD może być lecz nie jest wymagany Zewnętrzną nagrywarkę na USB dostaniesz już poniżej 80zł. Cytat Maksymalnie za 2 miesiące To jeśli ci się przedłuży to podbij temat na kilka dni przed zakupem. Huawei MateBook D i5-8250U/8GB/128+1000/Win10 MX150 w razie potrzeby dokupujesz mu drugą kość RAM 8GB, brakuje mu tylko USB-C i podświetlonej klawiatury za to ma aluminiową obudowę. https://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-huawei-matebook-d-53010cep,id-1150521 https://www.avans.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-huawei-matebook-d-53010cep Edytowane 21 Października 2018 przez Tamagotchi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi