Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[1] Chłopak 23lata
[2] Powinien mieć zainstalowany Windows 10
[3] 15.6"
[4] Powinien posiadać dysk HDD oraz złącze na dysk SSD M.2. Napęd DVD może być lecz nie jest wymagany
[5] Max 3000zl 
[5 b] Chce go używać jak najdłużej, będzie to jedyny laptop
[5 c] Maksymalnie za 2 miesiące
[6] Wykonanie nie jest dla mnie specjalnie ważne, chcę tylko żeby nie był to plastik marnej jakości trzeszczący i rozpadający się w rękach
[7] Nie mam preferencji co do matrycy, przydał by się port HDMI żeby podłączyć go pod telewizor 
[8] Głównie biurko, czasami łóżko 
[9] Posiadam konsole więc jedynie starsze gry myślałem o grafice MX150 dla moich potrzeb, nie jest mi potrzebne nie wiadomo co
[10] Jedynie pakiet biurowy podstawowe rzeczy
[11] Planuje go używać jak najdłużej więc przydało by się USB typ C
[12] Nie przepadam za kolorowymi laptopami, jedynie tradycyjne, czarne, srebrne żadnych czerwonych, niebieskich itd. Do tej pory miałem starego ASUSA F5SL szczerze mówiąc jestem średnio zadowolony
[13] Acer Aspire 5

Lenowo Ideapad 320/330s 

Myślałem też o Asusach  ale musiał by być sporo lepszy od innych pod względem awaryjności 
[14] Laptop jest mi potrzebny do zastosowań typowo domowych, zależy mi głównie na małej awaryjności,  oraz szybkim dysku SSD M.2(od razu prosiłbym o polecenie jakiegoś dobrego dysku do laptopa)

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Napęd DVD może być lecz nie jest wymagany

Zewnętrzną nagrywarkę na USB dostaniesz już poniżej 80zł.

Cytat

Maksymalnie za 2 miesiące

To jeśli ci się przedłuży to podbij temat na kilka dni przed zakupem.

Huawei MateBook D i5-8250U/8GB/128+1000/Win10 MX150 w razie potrzeby dokupujesz mu drugą kość RAM 8GB, brakuje mu tylko USB-C i podświetlonej klawiatury za to ma aluminiową obudowę.

https://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-huawei-matebook-d-53010cep,id-1150521

https://www.avans.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-huawei-matebook-d-53010cep

Edytowane przez Tamagotchi