CytreusVonLemonade Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 Cześć. Przymierzam się do zakupu laptopa, rozważając m.in. wzięcie laptopa bez systemu. Jako, że idę na studia przysługuje mi Microsoft Imagine premium, jakieś mniej istotne dla mnie programy+ windows 10. Razem ze zmianą nazwy zmieniły się nieco zasady i wolę najpierw przedyskutować wszystko na forum. 1. Z tego co wyczytałem, obecnie wygląda do tak, że co rok trzeba się na nowo rejestrować w systemie, ale windowsa możemy do użytku niekomercyjnego zachować dla siebie po studiach. Dobrze to rozumiem? Co w przypadku dajmy na to zmiany uczelni? Cytuj
FxJ Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 Cytat Dobrze to rozumiem? Chyba tak ale regulaminy się zmieniają i trzeba je czytać. Jak już dostaniesz i będzie aktywowany to nikt ci go nie odbierze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi