Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, poszukuje laptopa do normalnego użytkowania oraz do odpalenia jakiejś gierki :)
[1] Student
[2] System mogę załatwić sam
[3] 15,6
[4] SSD na własną rekę
[5] Około 4000zł
[5b] Min.3 lata, jedyny sprzęt
[5c] Do dwóch tygodni
[6] Fajnie jakby był w miarę dobrze wykonany
[7] FullHD
[8] Głównie biurko, ale wiadomo jak to bywa na studiach
[9] Różnie, ale nie zależy mi na jakiś największych wymaganiach czy coś
[10] -
[11] Podświetlana klawiatura, cienkie ramki mile widziane :)
[12] -
[13] Lenovo Legion Y530 (faworyt), Dell G5
[14] -

Edytowane przez FxJ
Opublikowano
Cytat

Do dwóch tygodni

W piątek pojawiły się pierwsze Omeny 2018 np. HP OMEN 17 i7-8750H/8G/1TB/W10 GTX1060 120Hz (17-an105nw/4TW10EA)

Więc w przeciągu najbliższych kilkunastu dni powinny się pojawić tańsze konfiguracje też.

Lenovo Legion Y530-15 i5-8300H/8GB/1TB GTX1050Ti (81FV00J5PB) + ADATA XPG SX8200 240GB lub jakiś lepszy np. Samsung 970 EVO 250GB.

Będzie jeszcze jego lepsza wersja Y730-15 ale dopiero pod koniec roku podobno.

Opublikowano

Średniak w tej cenie, jeszcze ma niedopracowany bios, mimo w miarę pojemnej baterii i za krótko na razie na niej pracuje. Dobrze że ma przyciski touchpada wyodrębnione to na plus, stylistyka na plus, umiejscowienie kamery można kwestionować. Taki średniaczek w swojej klasie, ale przynajmniej się stylistyką wyróżnia, niestety na sensowniejszego Y730 każą nam czekać.

Opublikowano (edytowane)

Ale już pewnie Y730 będzie sporo droższy... 

A tak w tej granicy cenowej +/- 4000pln to dla mnie prezentuje się najlepiej. Do tego jeszcze teraz ta gwaracja premium care. Wydaje się całkiem fajną propozycją.

A wg. Ciebie jaki najlepszy w takiej cenie aktualnie?

@FxJ

Edytowane przez Mroczekk