proelozom Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy laptop - Lenovo Legion y530 jest wart swojej ceny. Jest to nowy model więc dużej ilości recenzji nie ma. Proszę o podanie prawdziwej ceny laptopa jaka być powinna według was patrząc na specyfikacje podane w linku poniżej.Lenovo Legion Y530-15 i5-8300H/16GB/1TB GTX1050Ti Wszelkie propozycje odnośnie innych laptopów mnie nie interesuj, tylko ten model. Proszę o opinie. Edytowane 11 Września 2018 przez FxJ Cytuj
rav3 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 Też się nad nim zastanawiam, tylko wersja z i7. Jak ten laptop się sprawuje, ma ktoś może z forum i może się podzielić opinią na jego temat? Jak w stosunku do konkurencji? Cytuj
rob.kolodziej Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 sprawuje się dobrze. grafika dobra, chłodzenie ok, potężny dźwięk. białe podświetlenie klawiatury, mi to odpowiada. bardzo fajny legion:) 1 Cytuj
FxJ Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2018 Wrzuciłem na grupie w jednym temacie. Reszcie przypominam by rejestrować po zakupie. 1 Cytuj
Zenderable Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 Bardzo ładnie gra na głośnikach, choć da się odczuć brak subwoofera, jeśli jest się do niego przyzwyczajonym. Fajna jakość wykonania, choć mocno zbiera odciski palców, których nie da się wyczyścić na sucho (taki materiał, coś ala guma, miękki plastik?, przyjemnie się to dotyka, ale jeśli ktoś jest estetą to trzeba mieć przy sobie nawilżaną szmatkę). Na klapie też zbierają się odciski, ale je już czyści się prościej. Chłodzenie wydaje się okej, jak na razie podczas grania ani razu nie załączyło się maksymalne, obudowa nie nagrzewa się mocno (procek ma jednak wysokie temperatury, ja miałem max 96 stopni, ale nie było thermal throttlingu). Białe podświetlenie jest mega, bardzo wygodna klawiatura. Grafika daje radę. 2 Cytuj
swiru Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 Miałem okazję się nim dzisiaj pobawić. Jakość wykonania bardzo dobra choć plastik trochę się palcuje. Fajnie prezentuje się wypustka z tyłu za matryca, tam jest też większość portów. Na duży plus w tym laptopie matryca, głośniki i nieduże rozmiary. Znajomy narzekał, że jest dość głośny pod obciążeniem. Jeśli będziesz chciał znaleźć tańszy sprzęt to z takim prockiem i grafiką znajdziesz np. Acera: https://www.morele.net/laptop-acer-nitro-5-nh-q3lep-001-4140544/ 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi