Acha88 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Witam wszystkich Zwracam się do Was o pomoc w wyborze laptopa dla mojej dziewczyny i tak: [1] Kwota max 1500,00zł; nowy [2]Ma być system WIN 10, [3] Myślę, żeby było sensownie to max 14 cali, powłoka lepiej matowa ale nie jest to mus, [4] Waga bardzo istotna - max około 1,5 kg. Czas pracy tak z 6 godzin przynajmniej. [5] Zastosowanie to głowienie pisanie notatek, artykułów itd w pociągach. [6] Zależy na najniższej wadze oraz aby obudowa była kolorowa (nie wchodzi w grę kolor szary, czarny, biały). Nie jest to jedyny komputer. [7] Nie będzie przeznaczony do grania. [8] Jedne wymaganie specjalne to aby obudowa była kolorowa ? Edytowane 9 Września 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2018 Cytat Kwota max 1500zł Nie bardzo, tyle to jest ok ale na laptopy poleasingowe a nie na nowy. Cytat Ma być system WIN 10 Tablet z androidem? Nawet na tablety z Windows nie wystarczy. Tylko Windows to koszt jakichś 250zł ceny laptopa. Cytat Myślę, żeby było sensownie to max 14 cali Spoko, tylko te są droższe od 15,6". Kiano Elegance 14.2 N3350/4GB/32+120/Windows 10 PRO FHD Tyle że to jest taki trochę oszukany tablet, o wiele wolniejszy od laptopów z procesorami i3 oraz nie ma opcji rozbudowy RAM a przypominam że standard to 8GB aktualnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi