Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[1] Przedział cenowy do 6500zł brutto

[2] Ważne - System: Windows Pro lub bez systemu.

[3] Rozmiar matrycy - 15

[4] Fajnie jakby ważył jak najmniej (max 3kg) i jak najdłużej trzymała bateria na biznesowych programach

[5] Zastosowanie laptopa: głownie w do pracy (programownie), chciałbym również aby służył mi do gier więc myśle że min. gtx 1060 max-q

[6] Głownie zależy mi na mobilności oraz na gwarancji nie musi być to NBD jednak niemoge sobie pozwolić aby być bez laptopa miesiąc ( czy ktoś oprucz della ma ciekawe gwarancje?)

[7] Wymagania względem gier - min 1060 max-q

[8] Wymagania specjalne:  brak

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Fajnie jakby ważył jak najmniej (max 3kg) i jak najdłużej trzymała bateria na biznesowych programach

To trzeba utworzyć własny "plan zasilania" pod pracę biurową z ograniczeniem wydajności procesora.

Cytat

szukałem i nieznalazłem opcji edycji

Można ale tylko przez kilka minut.

Cytat

Który ma lepsze chłodzenie i kulturę pracy?

Przez undervoltingiem czy po?

MSI GE63 i7-8750H/8GB/128+1TB/Win10 GTX1060 120Hz (GE63 8RE-401PL)
MSI GE63 i7-8750H/8GB/1TB+128/Win10 GTX1060 120Hz (GE63 8RE-003PL + Gwarancja 1 rok)

Poza Asusem jeszcze ten MSI ma dobrą matrycę

Cytat

https://www.ultrabookreview.com/20928-asus-rog-gl504gm-review/

Just make sure to buy your unit from a store that allows easy returns in case you end up drawing the short stick, as Asus’s quality control hasn’t been that great in recent years.

"electronic noise" trzeba by sprawdzić, może to piszczące cewki.

Edytowane przez FxJ