Emil Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Witam 2 tygodnie po zakupie nowego sprzętu (składaka) zaczęły występować problemy otóż podczas grania w różne gry pojawiają się mini przycięcia obrazu takie 0.5-1 sekundowe dźwięk się nie zacina tylko sam ekran nie wiem co jest tego przyczyną dyski nie są nawet w połowie zapełnione mam wrażenie tak jakby nie wiem obraz nie nadążał się w grze ładować proszę o pomoc! Sytuacja występuje tylko w grach. Cytuj
FxJ Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Cytat Witam 2 tygodnie po zakupie nowego sprzętu (składaka) A specyfikacja + wersja bios? Sam składałeś? Cytuj
Emil Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 19 godzin temu, FxJ napisał: A specyfikacja + wersja bios? Sam składałeś? Bios najstarsza wersja nie wiedziałem że to ma coś wspólnego z tym nie wiem jak się aktualizuje bios dlatego tego nie robiłem Zotac 1070 B360M PRO-VDH i5-8400 HyperX 2x4GB SilentiumPC 500W Toshiba 1TB Goodram 2gen 120gb Cytuj
FxJ Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Cytat Goodram 2gen 120gb Może dysk bo tylko IRDM PRO są dobre. Sam składałeś? System samodzielnie instalowałeś? Cytuj
Emil Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 4 godziny temu, FxJ napisał: Może dysk bo tylko IRDM PRO są dobre. Sam składałeś? System samodzielnie instalowałeś? Kolega instalował system a komputer składał sklep ja dobierałem podzespoły Cytuj
Włóczykij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 https://pl.msi.com/Motherboard/support/B360M-PRO-VDH#down-driver&Win10 64 Wszystkie sterowniki wgrałeś? 8GB RAM to trochę mało przed odpaleniem gry wyłącz wszystkie programy w tle (od drukarki, chrome i inne). Cytuj
Emil Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 9 godzin temu, Włóczykij napisał: https://pl.msi.com/Motherboard/support/B360M-PRO-VDH#down-driver&Win10 64 Wszystkie sterowniki wgrałeś? 8GB RAM to trochę mało przed odpaleniem gry wyłącz wszystkie programy w tle (od drukarki, chrome i inne). Nie ma nic odpalonego w tle jedynie sama gra nawet antyvirusa usunąłem nie pobierałem wszystkich sterowników tylko te (LAN) Dzisiaj ogarnąłem że kiedy mam te rozłączenie przełącza odnajdywanie sieci żeby nie odnajdywało przez chwilę resetowanie karty sieciowej pomaga ale po jakimś czasie to samo... Cytuj
FxJ Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Cytat Dzisiaj ogarnąłem że kiedy mam te rozłączenie przełącza odnajdywanie sieci Masz kartę Wi-Fi? Cytuj
Emil Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 6 godzin temu, FxJ napisał: Masz kartę Wi-Fi? Okazało się ze nie ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi