Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zależy mi na laptopie do gier,  chciałbym żeby laptop posiadał karte graficzną GTX 1060 może być w wersji M. Do tego dobrze by było gdyby procek był lepszy niż i5 7300 no chyba, że taki by mi wystarczył ale nie jestem pewny. Komputer miałby mi służyć głównie na studia, do grania ,  trochę arc gisu.  System nie jest konieczny, bo w mogę w ostateczności pójść budżetowo w Win 7. Dobrze byłoby gdyby lapek znajdował się w sklepie w którym dość przyjemnie idzie kupić na raty, chodzi mi, że nie ma kosmicznego oprocentowania. Zależy mi też żeby się nie grzał. Był maksymalnie wydajny co do ceny. Oprócz solidnej obudowy nie wymagam jakiegoś pięknego obudowania. Wielkość preferowana to 15,6 cali ekran. Fajnie by było gdyby turlał najnowsze gry na dobrych ustawieniach :D 

Z góry dziękuję za pomoc .

Opublikowano
Cytat

może być w wersji M

Nie istnieją żadne "M" od serii GTX 1x00 ?

Cytat

ystem nie jest konieczny, bo w mogę w ostateczności pójść budżetowo w Win 7.

Musiałbyś wpisać klucz od 7-mki podczas instalacji Windows 10 - powinien przyjąć, jeśli klucz będzie legalny.

Takie najbardziej uniwersalne z Thunderbolt 3 to te Delle.

DELL Inspiron 15 G5 5587-6745

Dell Inspiron G5 i5-8300H/8GB/128+1000/Win10 GTX1060