Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1) Około 4000, w tytule 4300 ze względu na jeden konkretny model który wpadł mi w oko a oscyluje przy takiej cenie, tylko nowe laptopy 

2) Z win10

3) 15,4-15,6 matowa

4) Do 2,5kg, bateria wiadomo jak najdłużej, ale na uczelni jak i w pociągu mam dostęp do gniazdek 

5) + 7) Gry które będą mnie interesować to pewnie Hearthstone, fortnite, diablo, fifa czy cs na przyzwoitych (średnie/wysokie) ustawieniach, a tak to programowanie, swobodne przeglądanie internetu 

6) Będzie to mój jedyny komputer i zamierzam używać go minimum te 4 lata, a zależy mi głównie na wydajności 

7) Up

8 ) Podświetlana klawiatura byłaby spoko

interesowalem sie MSI GL62M 7RDX-2848PL

wazne żeby miał HDD duże i SSD 128 minimum

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Rozważyłby zakup Acera Nitro 5. Do powyższych tytułów GTX 1050 spokojnie Ci wystarczy. Oprócz tego masz dobry procesor i5-8300H, matową matrycę IPS, porty USB 3.0 i USB-C.

Proponowałbym Ci konfigurację z 8GB RAM i bez dysku SSD (bez wbudowaneg). Dobry dysk SSD M.2 PCIe lepiej zakupić osobno.