glonorzerny676 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Cześć wszystkim. Parę miesięcy temu kupiłem laptopa ASUS VivoBook 15 R542UQ i mam problem z zasilaniem na samej baterii. Problem polega na tym, że przy próbie odłączenia zasilacza komputer się wyłącza. Czy może to być problem, że źle podpiętą baterią, czy jakimiś ustawieniami zasilania? Pozdrawiam :) Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Raczej uszkodzone ogniwo baterii i dlatego nie podtrzymuje. Na zasilaczu działa? Cytuj
glonorzerny676 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Tak na ładowarce działa. Czyściłem komputer i zastanawiam się, czy źle baterii nie podpiąłem. Ewentualnie faktycznie uszkodziłem komputer. Cytuj
glonorzerny676 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Edit. W informacji dotyczącej baterii w biosie mam 97% Cytuj
FxJ Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Cytat Czyściłem komputer i zastanawiam się, czy źle baterii nie podpiąłem. Mogłeś zrobić wpierw zdjęcie, mam nadzieję że użyłeś kompresora a nie odkurzacza? Cytuj
glonorzerny676 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Racja, ale zrobiłem to na pamięć. Ogarnąłem i już działa jak należy. Miałem sprężone powietrze, odkurzacza nawet nie biorę pod uwagę. Cytuj
FxJ Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Polecam zaopatrzyć się w walizkowy kompresor, o wiele lepsze rozwiązanie niż kupowanie powietrza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi