Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1. potrzebuje laptopa do nauki programowania JAVA (dorosły :)) preferowane raty 0%

2. win 10 mile widziany chociaz, chociaz nie wymagany

3. standardowo 15.6 chyba ze wyjatkowo oplacalny 17.3 (wole jednak mocniejszego 15.6 w tej samej cenie)

4. albo sam SSD albo SSD + HDD, nie zalezy mi na DVD

5a. 3-3,5k pln, niewielie widełki w prawo, mile widziane widełki w lewo, dobry outlet albo powystawowy nie bedzie mi przeszkadzal

5b. laptop bedzie uzywany przez pare miesiacy pod 3-4h dziennie na kursie, w domu mam swojego PC blaszaka, ktory idzie w na czas nauki w odstawke, nie chce go rozbudowywac, nie zalezy mi na karcie graficznej w laptopie

5c. no tak do tygodnia-dwoch bym juz chcial kupic

6. moze byc zrobiony z cegiel,zelaza i starego drewna. nie ma to dla mnie znaczenia, jestem ANTY DIZAJNOWY

7. rozdzielczosc chyba tylko 1920, nie wiem jaka matryca (nie znam roznicy :<) laptop nie bedzie uzywany na zewnatrz

8. tylko biurko w domu i biurze

9. klasa -1, zadnej gry na tym laptopie nie bedzie

10.nie wiem tak naprawde, wszystkie jakie dotycza programowania JAVA

11. brak

12. brak

13. obecnie na oku mam taka specyfikacje MSI PL62 i7-7700HQ/8GB/1TB+240SSD MX150

14. gdyby w ramach gwarancji laptop mial natychmiastowa wymiane na zastepczy, byl bym w niebowziety

Edytowane przez FxJ
Opublikowano (edytowane)
Cytat

laptop bedzie uzywany przez pare miesiacy pod 3-4h dziennie na kursie

A na czasie pracy na baterii ci nie zależy ani na wadze ? ?

OUTLET MSI GP62M Leopard i7 16G 240SSD+1TB GTX1050 - 3349zł, oczko wyższa seria.

OUTLET ASUS VivoBook Pro N580VD i5 8 256SSD+1T GTX - 3229zł

A biznesowe laptopy poleasingowe?

Dell Precision M4800 i7-4900MQ 16GB 500GB FHD K2100M W7PRO z gwarancja 12 miesięcy sprzedawcy.

+ dołożyć nowy dysk SSD 256GB-500GB jaki wolisz

https://www.komputronik.pl/product/459360/samsung-860-evo-500gb.html - 484zł z 5 letnią gwarancją.

Cytat

gdyby w ramach gwarancji laptop mial natychmiastowa wymiane na zastepczy, byl bym w niebowziety

Takich nie ma, ale biznesowe nowe Delle mają serwis on site (naprawa na miejscu).

Edytowane przez FxJ