Ende Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, szukam plecaka do którego zmieszczę Zenbooka UX410UA - 14", ale w niektóre plecaki dla laptopów 13 calowych powinien wejść. Zależy mi na tym, żeby plecak dobrze chronił laptopa - przed wstrząsami, uderzeniami, upadkami, na ile tylko to możliwe. Plecak będę nosił codziennie na uczelnię, więc oprócz laptopa będę tam wkładał kilka zeszytów lub książkę. Lubię kiedy sięgając do plecaka łatwo wyciągam to co chce zamiast grzebać w dużej kieszeni, więc im więcej przegródek tym lepiej. Wygląd możliwie jak najbardziej stonowany i minimalistyczny, żeby nie wyglądał jak plecak survivalowy przez tydzień w górach. Chciałbym się zmieścić w 200zl maksimum. Wymagań dużo, budżet mały, ale znalazłem model który zdaje się spełniać wszystkie moje wymagania: Targus City Gear 14" . Minusem jest brak recenzji oraz mala ilośc opinii w internecie, wiec nie mam jak się dowiedzieć czy się dobrze sprawuje. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy to dobry wybór albo czy w tej cenie znajdzie się coś lepszego? Czy laptop po noszeniu codziennie przez rok przetrwa w stanie dobrym? Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez FxJ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi