Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w galerii byłem już jakiś czas temu żeby zobaczyć jak w ogóle wyglądają 17 i już wtedy na 90% wybrałem właśnie 17 i dalej przy stoję, problem to tylko budżet czy dostane raty i będą na 0%. Jak z głośnikami u niego?
@Chrisante

Opublikowano (edytowane)

Tak jak FxJ napisał - promocje 0% sa czasowe. Pojawiaja się i znikaja. Chyba w MediaMarkt/Saturn teraz sa.

Co do dźwięku z laptopa to niestety szału nie robi. Co prawda jak gram to siedzę w słuchawkach więc problemu nie ma, ale jednak głośniki sa największym minusem tego modelu.

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

@FxJ a jak oceniasz tego asusa do 6k? Może być ze mi się budżet zmniejszył i nie będę brał GE a ten Asus ma właśnie 120hz. Warto go brać?  Do tego może za jakiś czas Kupię dysk m2 na system. 

Opublikowano (edytowane)

Mówimy o GL703GM?

Jeśli tak to dziwi mnie trochę że nie zastosowani aluminiowej osłonki na RAM przeciw zakłóceniom elektronicznym (electromagnetic interference).

Na pewno są trochę głośne pod pełnym obciążeniem wiec radzę undervolting zrobić + troszkę zredukować taktowanie procesora tak by poprawić kulturę pracy.

Edytowane przez FxJ