Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Potrzebuję laptopa do 4tysiecy złoty. 

Wymagane:

Laptop musi być w sklepach takich jak : neonet euro mediaexpert Saturn mediamarkt. Ponieważ chcę go wziąć na raty. 

Laptop musi starczyć na kilka lat. 

Musi posiadać system 

Słyszałem że warto patrzeć na Dell inspirion oraz MSI gv.. Nie znam się totalnie na laptopach więc przyszedłem tutaj do was w tej sprawie.. Nie wiem co więcej napisać.. Mam nadzieję że pomożecie mi wybrać "ten" laptop. Pozdrawiam i czekam na propozycje wraz z opisem ;) 

Opublikowano
10 godzin temu, Laisrean napisał:

Nie wiem co więcej napisać.. Mam nadzieję że pomożecie mi wybrać "ten" laptop.

Najważniejsze to odpowiedź na "Po co ten laptop? Gry, praca.."

10 godzin temu, Laisrean napisał:

Laptop musi być w sklepach takich jak : neonet euro mediaexpert Saturn mediamarkt. Ponieważ chcę go wziąć na raty. 

Na raty można kupować w prawie wszystkich sklepach internetowych tj. x-kom, morele, komputronik.

Opublikowano

Więc napiszę najważniejsze informacje 

Jestem 18 latkiem na kierunku informatycznym (w szkole posługujemy się Office.. Robieniem grafik w gimp FS.)Oraz programowaniem..) Zależy mi na tym żeby laptop można byłoby wziąć na raty.. Najlepiej jakby ten laptop był w sklepach typu mediaexpert neonet mediamarkt Saturn eurortvagd.. Zależy mi na matrycy 17. 3 oraz żeby miał już system.. Zależy mi na tym żeby można było na nią pograć w gry.. Chcę żeby laptop wytrzymał kilka lat czy możecie mi doradzić jakiś laptop? Słyszałem że najlepiej wybrać jakiegoś Dell inspirion albo msi Serii GV czy ktoś może mi doradzić laptopa który spełni moje wymagania? Laptop do max 4099zł. 

Opublikowano (edytowane)
Cytat

No i interesuje mnie matryca 17.3 cala

Ma być jedynie domowym laptopem? Jeśli nie, i chcesz go zabierać w plecaku ze sobą to radzę kupić 15,6" i z czasem dokupić monitor 24"-27". Bo nie opłaca się za bardzo dopłacać do 17,3".

Cytat

Zależy mi na tym żeby laptop można byłoby wziąć na raty..

To weź przez allegro/payu.

Najlepiej jak byś kupił Della z procesorami Coffee Lake-H te mają Thunderbolt 3 pod stacje dokujące w tym eGPU.

DELL Inspiron G5 5587 i5-8300H SSD+1TB 1050Ti W10

Dell Inspiron G5 i5-8300H 8GB SSD GTX1050Ti Win10

To konfiguracja biznesowa z 4GB RAM (plus wolny slot na kość 4/8 GB) ale ma 3 letnią gwarancję.

DELL Vostro 7580 N304VN7580EMEA011901 i5 4GB GTX

DELL Vostro 7580 N304VN7580EMEA011901

Z laptopów 17"

ACER Aspire 7 A717-71G-71GR i7-7700HQ/8GB/1TB/GTX1050Ti/Win10

Laptop MSI GE73 i7-7700HQ/16GB/GTX1050Ti/120Hz

Edytowane przez FxJ
  • FxJ zmienił(a) tytuł na Laptop do max 4k (RATY)