Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Facet 22 lata.
2) Preferuje bez, jeśli będzie z systemem nie zrobi to dla mnie różnicy.
3) 15,6"
4) Nie zależy mi na napędzie (chce go zamienić na kieszeń na dysk) ale lepiej żeby na starcie miał SSD.
5 a) 2200zł, nowy, najlepiej z jakiejś sieciówki typu Media Expert

5 b) Przez najbliższy rok

5 c) W ciągu tygodnia
6) Byle nie łamał się w dłoniach, raczej wydajność niż praca na baterii, 4-5H wystarczą
7) 1920x1080, bez różnicy czy matowa czy błyszcząca
8} Głównie dom, czasami w aucie
9) Średnie wymagania, CS GO i LOL

10) Lightroom sporadycznie
12) Przez 5 lat pracowałem na Toshibie Satellite C660, rok na skladaku ale z powodów mieszkaniowych nie mogę pozwolić sobie na duży sprzęt
13) https://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-lenovo-ideapad-320-15ikb-81bg00w3pb-,id-1151279

14)Laptop bedzie brany na raty dlatego zależy mi aby byla dostawa do sklepu stacjonarnego

Opublikowano
Cytat

chce go zamienić na kieszeń na dysk

Odradzam, porządne laptopy mają slot M.2 a nie nagrywarkę.

Cytat

1920x1080, bez różnicy czy matowa czy błyszcząca

To jest typ powłoki, a nie typ matrycy.

Bierz na raty przez PayU (allegro).

Acer Aspire 5 i3-8130U 4GB 1TB MX130 IPS Win10 - to jedyny sensowny nie plastikowy laptop, z matową matrycą IPS FHD.

DELL LATITUDE E6540 i7 QUAD 8GB 500 ATI FHD PK W7P - możesz tez poszukać tego Della z HDD i dokupić za 300zł nowy dysk 250GB np. Samsung 850 EVO 250GB.