przemo91 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Potrzebuję Waszej pomocy. Chciałbym sobie kupić głośniki 5.1 do komputera do 300 zł. I idąc w galerii ujrzałem w sferisie creative a550. Co o nich sądzicie ? Wcześniej brałem pod uwagę t6300. Jak myślicie które lepsze ? Chyba że macie inne propozycje Cytuj
Cypher Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Creative to bardzo dobra firma wiec nie zastanawiałabym sie dwa razy, inna sprawa to czy naprawde potrzebujesz 5.1? Praktyka pokazuje mi, ze większość osob i tak uzywa ich w trybie stereofonicznym. Cytuj
przemo91 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Creative to bardzo dobra firma wiec nie zastanawiałabym sie dwa razy, inna sprawa to czy naprawde potrzebujesz 5.1? Praktyka pokazuje mi, ze większość osob i tak uzywa ich w trybie stereofonicznym. Zdecydowałem się i jestem posiadaczem tych głośniczków już od ok. miesiąca i muszę przyznać, że nie żałuje. Jestem bardzo zadowolony tym bardziej, że wykorzystałem kod rabatowy od sferisu i zakupiłem je troszkę taniej. Wspaniale sprawdzają się w mojej kawalerce, słuchanie muzyki i oglądanie filmów z dziewczyną dostarcza mi teraz większych emocji. Efekty specjalne robią teraz swoje. Polecam każdemu zakup właśnie takich głośniczków jeśli ich przeznaczenie byłoby w pomieszczeniach nie większych niż 3x4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi