TechManiacHD Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Testujemy grono powerbanków o różnych pojemnościach. Który okaże się najlepszy dla Ciebie? Powerbanki na Ceneo Cytuj
patro Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 bez powerbanka nie ma podróżowania, spoko opcje pokazujecie. Cytuj
MrTime Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Ja posiadam ADATA P20000D, po paru dniach wydaje się ok. Jedynie wyświetlacz ma bardzo słabe kąty widzenia. Telefon (Galaxy s6 edge +) ładuje po 1% na minute, sprawdziłem to wystarczy na około 6 ładowań. Edytowane 18 Września 2018 przez FxJ Cytuj
marta_wk Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ja korzystam obecnie z takiego modelu Green Cell PRIME 10000mAh (PBGC01), który w zasadzie dostałam ale jestem w pełni zadowolona. Mam telefon Xiaomi i spokojnie wystarcza na 3 pełne ładowania baterii. Jestem jednak na kupnie jeszcze czegoś większego, który wspomoże nas przy dłuższych wyprawach ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi