Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ja, lat 20, mężczyzna, przyszły student. Gwarancja nie ważne na ile. 

2. System 7/10/brak. 

3. Matryca od 13" w górę max 16".  Waga nieistotna. 

4. Dyski najlepiej SSD I HDD, ale wystarczy tylko SSD min 256 GB. Nie zależy na nagrywarce. 

5. A) 1600 zł +/- 15 %. Laptop nowy. 

B) czas użytku to około 2-3 lata. Mam inny ale to nie ważne. 

C) mam zamiar kupić w ciągu 2 miesięcy. 

6. Nie musi być wytrzymały. Chcę aby wytrzymał 1-2h na baterii podczas przeglądania www/ogladania filmów. 

7. Matryca 1600 min. Typ powłoki bez różnicy. Będę z niego korzystać głównie w domu, rzadko w terenie. 

9. Gry średnio wymagające na detalach minimum średnich. Dobrze żeby guild wars 2 działało w miarę dobrze. 

10. Programy :

Przeglądarka 

Hit film 4

Programy naukowe 

VirtualBox 

Spotify /dezzzer 

11. Dobrze żeby miał WiFi i Bluetooth. Wejście Ethernet. USB tak z 3 sztuki. Wejście mikrofonowe i słuchawkowe - najlepiej oddzielnie ( nie musi być oddzielnie). Wbudowane głośniki. Kamerka i mikrofon nie muszą być. 

12. Mailem Toshiba satellite m70 z tego co pamiętam. Brak problemów z markami - każdy się nada. 

13. Narazie brak później może dodam jak coś mnie zainteresuje. 

14. Wysyłka do Niemiec, ale nie niemiecki komputer - bo mnie coś trafi. Chyba że kupię po powrocie - napisać jak wysyłka niemożliwa do Niemiec. 

Dziękuję ?

Opublikowano
Cytat

Chyba że kupię po powrocie - napisać jak wysyłka niemożliwa do Niemiec. 

Sprzedawcy zwykle nie piszą czy chcą wysyłać za granice.

Cytat

1600 zł +/- 15 %. Laptop nowy.

Odpada w tej cenie to jedynie używane na nowych to ty nie pograsz, najtańsze nowe do gier >2000zł

Cytat

Matryca od 13" w górę max 16".  Waga nieistotna. 

Do grania tylko 15,6" ze względu na chłodzenie 0 mówię o tych używanych z mocniejszą grafiką.