weronikakvk Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 dostalam dzisiaj laptopa dell 7577 ktory ma biale literki na klawiszach zamiast czerwonych, podswietlenie jest wedlug mnie bardzo kiepskie i jest biale, czy tak to powinno byc w tym modelu czy reklamowac ? przy zamowieniu na zdjeciu literki na klawiszach byly czewone , troche mi sie to nie podoba bo wedlug mnie wizualnie wyglada to gorzej ale jesli tak to jest w tych modelach ze dell zmienil literki na klawiszach na biale no to nic nie zrobie a zmrnuje tylko czas. Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2018 https://imgur.com/gallery/EdpR0 - różnica nie jest w sumie wielka. Intensywność podświetlenia możesz regulować. Cytat Podświetlana klawiatura Czerwone podświetlenie klawiatury A jaka informacja widniała w specyfikacji? Cytat czy reklamowac Zwrócić bez podania przyczyny, napisz lub zadzwoń do nich na infolinie w poniedziałek z zapytaniem czy mają konfiguracje czerwone. Cytat jest w tych modelach ze dell zmienil literki na klawiszach na biale Nie zmienił tylko są dwie wersja kolorystyczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi