kucola Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Hej :) szukam słuchawek dla gracza ? Znalazłam w xkom te słuchawki w fajnej cenie, co o nich myślicie ? Macie możę jakieś inne propozycję słuchawek do grania tak do 300-350 zł ? Cytuj
FxJ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Kingston HyperX Cloud IKingston HyperX Cloud II - w tej kwocie już To już wysoka klasa ale ma kilka minusów jak mikrofon. https://youtu.be/BxkGhASyCqo - zobacz np. tą recenzje Cytuj
Senderek Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Osobiście polecam kupno HyperX Cloud 1 w jakiejś promocji (ja np. wygranąłem swoje za 220zł), naprawdę dobrze wykonane, ładnie się prezentują, dźwięk jest super mimo sygnowania ich jako słuchawki gamingowe, mikrofon daje rade. Cloud 2 to tylko podbita cena i niepotrzebne bajery, raczej radze omijać szerokim łukiem Cytuj
Cypher Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Ja używam obecnie sluchawek razera ale między bogiem a prawdą przynaje ze ich wygórowana cena wynika w duzym stopniu z loga, a nie z jakości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi