pablokrak Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Witam . Posiadam dość stare głośniki z zestawu PC firmy Creative : Sound Blaster Live 5.1 , które były używane z wbudowaną kartą dźwiękową z pięcioma gniazdami . Zestaw posiada 3 wtyczki jack ( czarna , zielona , pomarańczowa ) . Czy istnieje możliwość podłączenia tego zestawu do laptopa , np za pomocą jakiejś zewnętrznej karty dźwiękowej , żeby wszystkie głośniki działały . Gdy podłączam poszczególne wtyczki do gniazda słuchawkowego , to działają osobne grupy głośników . Cytuj
FxJ Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Audiotrak Maya U5 USB ASUS Xonar U5 ASUS Xonar U7 MK II Potrzebujesz takiej karty dźwiękowej pod USB. Edytowane 18 Maja 2018 przez FxJ Cytuj
pablokrak Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Dzięki za odpowiedź . Teraz wiem , że jednak można coś z tym zrobić . Chociaż nie ukrywam , że myślałem o tańszym rozwiązaniu.? Cytuj
pablokrak Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 A czy te karty będą działać podłączone pod USB w TV ? Cytuj
FxJ Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Cytat Chociaż nie ukrywam , że myślałem o tańszym rozwiązaniu To są tanie, lepsze śą od 350zł w górę. Cytat A czy te karty będą działać podłączone pod USB w TV ? Jak podłączysz ją złączem cyfrowym... ale pewnie nie, trzeba by przejrzeć instrukcje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi