Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Verbatim Store 'n' Go 1TB [53194] 

Accura Accudrive 500GB [ACC500GBPCZ]

Intenso MemoryCase 1TB [6021560]

Znaczy nie wiem w sumie czy potrzebuję aż 1Tb ale to już mniejsza z tym. Nie wiem co jest lepsze w jakim wypadku. Bo widzę że w jednym jest informacja o obrotach a w drugim o prędkości zapisu. Z czym to się je? Na którym dane w takim razie przerzuca się szybciej, a na którym lepiej pracuje - np. takie otwieranie projektów w Ai czy Ps (czy to i tak lepiej sobie darować i w czasie pracy przerzucać na komputer).  Jeśli by kogoś zastanowiło dlaczego przeglądam komputronik, to muszę zrealizować kartę prezentową i akurat patrzyłam modele do tej kwoty. Oczywiście pewnie wszystkie są złe, nie zdziwię się, nie mam zielonego pojęcia o tym. 

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

na którym lepiej pracuje - np. takie otwieranie projektów w Ai czy Ps (czy to i tak lepiej sobie darować i w czasie pracy przerzucać na komputer).

Nie obrabiaj na dysku zewnętrznym tylko na komputerze, najlepiej na partycji systemowej jeśli masz system zainstalowany na SSD.

Z Komputronika:

WD My Passport 1TB [WDBYNN0010BWT-WESN]

Transcend StoreJet 25H3 1TB Purpurowy [TS1TSJ25H3P]

ADATA HD710 Pro 1TB Niebieski [AHD710P-1TU31-CBL]

Lepiej kupuj z gwarancją trzy letnią - wg. opłacalności:

ADATA 1TB HD650 (AHD650-1TU3-CBK)
ADATA 1TB HD710 (AHD710-1TU3-CBK) 

ADATA 1TB HD700 (AHD700-1TU3-CBK)

WD My Passport 1TB (WDBYNN0010BBL-WESN)

ADATA DashDrive Durable HD710P 1TB (AHD710P-1TU31-CBL)

• reaction_title_1 1
  • FxJ zmienił(a) tytuł na Dysk przenośny/zewnętrzny [200-250]