Kroki Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Kupiłem wreszcie MSI GT75 i7-8750H/32GB/1TB+256/Win10 GTX1080 120Hz (Titan GT75 8RG-038PL). Pierwsze wrażenia super na maxa 9/10 (-1 za głośne chłodzenie ale to można mu wybaczyć). Ja natomiast pisze niestety z problemem chodzi o to że panel sterowania nie pokazuje g-sync. Do tego stopnia się wkurzyłem że aż zacząłem sie zastanawiać czy on na pewno posiada ta technologie . Na stronie x-kom widnieje info że tak na stronie msi niestety nie . Na dwóch infoliniach dostałem info że laptop posiada g-sync jednak nie potrafią mi pomóc i kazali pisać maile i tak też uczyniłem . Szukając w internecie napotkałem się na https://www.youtube.com/watch?v=Nu9nNIw3mqU&t=15s. Uczyniłem wszystko jak na filmiku niestety lipa. Najnowsze sterowniki nvidi instalowałem dwa razy te z filmiku nie reagują na moja karte graficzna. Bios jest uaktualniony do najnowszego . W panelu nvidii gpu jest ustawione na gtx 1080. Może ktoś z użytkowników tutaj grupy ma większe doświadczenie i jakoś pomoże . Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez FxJ Cytuj
MSI Team Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Witaj, Jakiej wersji BIOS używasz w laptopie? Podaj także wersję EC Firmware. Informacje nt. BIOSu i EC możesz sprawdzić wchodząc do BIOS (klawisz DEL) w zakładce "Main" w opcji "System Information" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi