wyebani Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam, mam do sprzedania laptopa marki Lenovo. Jest to jeden model z serii G50, trudno powiedzieć dokładnie, który to jest bo nie mogę znaleść drugiego takiego. Laptop kupiony był 3 lata temu we Wrześniu i od tamtej pory jest w 100% sprawny i ani razu nie miałem z nim problemów. Zamierzam kupić laptopa do końca kwietnia, a tego najchętniej bym sprzedał. Problem mam jednak z wyceną takiego sprzętu. Poniżej przedstawię specyfikację (wg. EVEREST), jeśli to potrzebne również mogę dodać zdjęcia. Marka: Lenovo Procesor: Intel Core i7-5500U 2,40GHz Pamięć RAM: 16gb Pamięć masowa: 1TB Karta graficzna: Radeon R5 M330 + Intel HD Graphics 5500 Dodam jeszcze, że bateria trzyma około 3-5h pracy biurowej tj. tworzenie dokumentów, przeglądanie internetu. Używany w domu i na studiach (stąd wiem ile można się pobawić na baterii). Prosiłbym o wycenę ile mogę dostać za taki sprzęt. Jeśli mam podać coś dokładniej proszę pisać. Pozdrawiam :) Cytuj
FxJ Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Cytuj trudno powiedzieć dokładnie Nalepka znamionowa na spodzie lub wytłoczenie - ciężko powiedzieć jak w tym konkretnym. Coś ala Lenovo G50-80 (80E5038APB) Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez FxJ Cytuj
Piotr Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Wystaw go za 1200 zł i ewentualnie odrobinę schodź z ceną. Cytuj
wyebani Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Mój dobry kumpel chce go kupić pod koniec miesiąca za 800zl. Myślicie, ze dobra cena jak dla kumpla i na "sprzedaż od zaraz"? Pozdrawiam Cytuj
FxJ Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Sprzedałbym z 8GB RAM a drugą kość wystawił na OLX Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi