Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1) Laptop dla mężczyzny - wiek 27 lat;
2) Windows 10;
3) Matryca 15,4"- 15,6” lub 17,3”, waga laptopa bez znaczenia;
4) SSD (ewentualnie  mały SSD [128GB] na system + HDD);
5) Maksymalna kwota jaką mogę przeznaczyć to 5800,00 zł brutto;
5b) Zamierzam go używać tak długo jak się da. Posiadam jeszcze drugi laptop ASUS ROG G75VW, którego uzywam od 6 lat.
5c) Zakup w przeciągu tygodnia lub dwóch;
6) Najważniejsza jest dla mnie wysoka wydajność procesora/grafiki (jeżeli jest taka możliwość, to dobrze aby obudowa była w miarę solidna);
7) 1920x1080, matowa (ostatecznie błyszcząca);
8) dom (biurko);
9) Najwyższe wymagania. Tytuły które mnie interesują: NieR: Automata, Wiedźmin 3 Dziki Gon, Warhammer 40k Dawn of War III, GTA V.
10) Brak specjalnych programów;
11) Podświetlana klawiatura, subwoofer;
12) Nie mam jakiejś specjalnej niechęci do innych marek. Aktualnie korzystam z laptopa ASUS G75VW (2012 r);
13) Aktualnie rozpatruję ten model: MSI GT62VR i7-7700HQ/8/1TB+128/Win10 GTX1060 IPS (Dominator | GT62VR 7RD-218PL)

Zdaję sobie sprawę, że nie posiadam jeszcze awatara. Uzupełnię ten fakt, lecz dopiero w godzina wieczornych (18:00-19:00) :)

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Na tą chwilę jak najbardziej możesz brać GT62VR 7RD, ewentualnie są jeszcze Predator 15 G9-593 jak byś widział gdzieś w promocji.

Zakup w przeciągu tygodnia lub dwóch;

Jakoś niebawem będą się pojawiać w sklepach Coffee Lake-H ale z tymi będą na początku przynajmniej dość drogo wycenione.

i9-8950HK

i7-8850H

i7-8750H

i5-8400H

i5-8300H

• reaction_title_1 1