arsenalmiszcz Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) witam, ostatnio kupiłem Ferguson FBOX 3 TV KODI Smart TV, a do tego posiadam TV Sharp LC42DH77E. Na początku było ok, ale niedawno tv zaczął "świrować" kiedy fbox jest podłączony, np. kompletnie nie działał pilot, guziki tv też nie, czasem się udało odpalić, ale nie było obrazu, i jak był wyłączony to mrygała czerwona lampka, a po odłączeniu fboxa od hdmi już jest wszystko ok. Spróbowałem na innym tv, innej firmy i podczas testowania było wszystko ok. Proszę o pomoc, bo nie wiem czy zwracać sprzęt czy nie. Edytowane 11 Marca 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Zresetuj ten TV Box do ustawień fabrycznych. Cytuj
arsenalmiszcz Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 19 godzin temu, FxJ napisał: Zresetuj ten TV Box do ustawień fabrycznych. już to zrobiłem :) Cytuj
FxJ Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 To być może trzeba zrobić hard reset i poszukać w google jak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi