pietrex Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Możesz jeszcze powiedzieć jaki muszę kupić śrubokręt(y), żeby odkręcić obudowę i samemu dołożyć dysk SSD? Szukam na google, ale coś nie mogę tego ogarnąć (to ma być śrubokręt "M3"?) Edytowane 15 Marca 2018 przez pietrex Cytuj
FxJ Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2018 Nie pamiętam, weź go do sklepu metalowego i poproś o śrubokręt precyzyjny. Xiaomi Wiha 24 in 1 Precision Screwdriver Kit - taki zestaw sobie na przyszłość zamów. Cytuj
pietrex Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 Witam ponownie ;) Wiadomość piszę już z nowego Lenovo Y720 :D Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, choć trochę czasu upłynęło zanim zainstalowałem dysk SSD i przeniosłem system na nowy dysk. Mam jednak pytania: 1) Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi ale po instalacji dysku SSD godzina w Windowsie i Biosie była błędna (o jakieś 7 godzin do tyłu). Poprawiłem to w BIOSIE i wszystko na razie wyświetla się okej. Czy mogło mieć to związek z wkładaniem nowego dysku, czy może to być jakaś wada produktu? 2) W panelu Lenovo wyświetla mi Stan: na gwarancji Data rozpoczęcia: 2017-05-22 (?) Data wygaśnięcia: 2019-10-03 To normalne, że gwarancja rozpoczęła się w zeszłym roku, jeżeli laptopa mam pierwszy dzień?! Cytuj
FxJ Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 Cytuj godzina w Windowsie i Biosie była błędna (o jakieś 7 godzin do tyłu) Czas chiński Cytuj To normalne, że gwarancja rozpoczęła się w zeszłym roku, jeżeli laptopa mam pierwszy dzień?! Puki nie zarejestrujesz leci od daty produkcji np. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi