Czitos Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Dzień Dobry. Mam propozycje z sklepu komputerowego na Hp Spectre 13.3 cala. Poniżej dostałem specyfikacje. Szukam cienkiego naleśnika. Niestety Asus UX430UN to porażka. Cena koło 4800 zł brutto. Czy uważacie, że warto i cena jest adekwatna ? Pozdrawiam Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2018 Podaj kod producenta (oznaczenie HP) - to by wystarczyło. Cytuj
Czitos Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 13-AC000series Taki mam. Cytuj
FxJ Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 To jest seria, napisz do sprzedawcy niech poda, to sie dowiemy czy nowy czy refurb. Cytuj
Czitos Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2018 Nowy. Nie odebrany przez jakiegoś klienta. Sprzedawcę też znam więc mam do niego zaufanie. Nasze firmy współpracują więc jeśli to dobra oferta to może z tego wynikać. Sam nie wiem czy cena jest adekwatna i czy brać czy nie. Cytuj
Włóczykij Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Poczekaj aż do sklepów trafią nowe laptopy Latitude od Della. Cytuj
Czitos Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Niestet czekać zbytnio nie mogę. Mój ostatni laptop był 2 miesiące w serwisie czyli sprzętu potrzebuje na wczoraj. A kiedy będzie. I czy przypadkiem to nie są zwykle laptopy a nie ultrabooki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi