ebismolarek Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Drodzy forumowicze, poleciłby mi ktoś mimo wszystko jakiegoś dobrego lapka, trochę do gier, trochę do pracy z tych gównomarketów (Media Expert, Euro, itp.?) Tak, wiem, że raczej moda na składaki, ale nie jestem jakimś wybitnym informatykiem, a jak kiedyś prosiłem znajomego to złożył jakąś kupę, że później jak chciałem reklamować części to bredził, że źle korzystałem... Zależałoby mi na tym by jego cena oscylowała w granicach 3 000 zł, ale oczywiście powinna być ona w miarę korzystna względem modelu laptopa. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj
FxJ Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Więc zacznij od wypełnienia ankiety (bardzo pomorze) - żeby się nie okazało że znów źle wybierzesz Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dokładnie zacznij od ankiety, nawet nie napisałeś czy potrzebujesz z Windowsem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi