Vip3Out Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Witam bardzo proszę o jakieś fajne propozycje :) 1) mężczyzna, student teleinformatyki 2) bez systemu mam dostęp z Dreamsparka 3) rozmiar 15,6`` 4) nie wiem do końca co jest lepszym rozwiązaniem, SSD 128GB to troszkę mało jeśli będę chciał zainstalować sobie kilka gier. W tym temacie jestem otwarty na sugestie 5a) 2600zł to cena maksymalna, laptop nowy, gdyby była okazja na jakieś torby lub myszki w zestawie to bardzo chętnie :) 5b) ma mi posłużyć przez najbliższe 5-6 lat, to jest jedyny sprzęt w domu 5c) jak najszybciej, potrzebny od zaraz 6) ma być to laptop do gier, więc wygląd nie gra głównej roli, liczę bardziej na wydajność komputera 7) rozdzielczość 1920 i matryca raczej matowa 8) głównie używany będzie w domu i zabierany czasem na wykłady na uczelnie 9) wymagania między średnimi a dużymi 10) nic konkretnego oprócz VisualStudio 11) żadnych konkretnych dodatków 12) nie mam niechcianych propozycji 13) zastanawiam się nad takim modelem: Lenovo Ideapad 320-15 (80XL01HGPB)", tak aby miał mniej więcej takie parametry, ale może gdzieś znajdzie się lepszy :) 14) brak Edytowane 6 Stycznia 2018 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Cytuj nie wiem do końca co jest lepszym rozwiązaniem, SSD 128GB to troszkę mało jeśli będę chciał zainstalować sobie kilka gier Najlepiej by miał już slot M.2 na dysk SSD, tak by można było spokojnie sobie zamontować obok HDD(oczywiscie nie tracąc gwarancji). ASUS VivoBook 15 R542UQAcer Aspire 5 Lenovo IdeaPad 700-15ISK 80RU00NGPB Cytuj ma być to laptop do gier Osobiście odkładałbym na laptopa z GTX 1050 do takiego celu. Ewentualnie Lenovo Y520-15 z Radeon RX 560M. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi