iposto Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Witam, 1) osoba 35 lat 2) z Win10 3) 14" 4) SSD, chetnie nagrywarka, ale niekoniecznie 5 a) tylko nowy, max 4000zl 5 b) na najblizsze kilka lat, bedzie to jedyny komputer 5 c) jak najszybciej 6) jakosc wykonania dosc wazna, rowniez estetyka; wazna praca na baterii 7) rozdzielczosc dobra, ale nie jest to wazne kryterium; matryca matowa 8) do pracy w domu 9) komputer nie przeznaczony do gier 11) podświetlana klawiatura, min. 3 wejscia usb 12) chetnie Lenovo, Dell, ewentualnie HP 13) jeszcze nic zadowalajacego nie znalazlam 14) mieszkam we Francji, wiec szukam modelu dostepnego we Francji, wiem ze np. niektore modele Lenovo, ktore polecano mi w Polsce, sa we Francji niedostepne dziekuje z gory Cytuj
FxJ Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Cytuj 14" chetnie nagrywarka Zewnętrzną nagrywarkę na USB dostaniesz już poniżej 80zł. W tak małych praktycznie nie do dostania. Cytuj 5 c) jak najszybciej 7-10 Stycznia są targi CES 2018 wtedy może wyjdą jakieś laptopy biznesowe 14" z procesorami Kaby Lake R (Refresh) Na tą chwilę jedynie ProBook 440 G5. Cytuj
iposto Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 9 godzin temu, FxJ napisał: Na tą chwilę jedynie ProBook 440 G5. Bardzo dziekuje za odpowiedz. Jednak patrzac na strone HP, to ten model z wybranymi przeze mnie parametrami kosztuje 1500 euro : http://www8.hp.com/fr/fr/products/laptops/product-detail.html?oid=17047134#!tab=models jedynie model z 4GB ramu oscyluje wokol 1000 euro pozdrawiam Cytuj
FxJ Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nie patrz na dane producenta tylko patrz po sklepach. Lenovo ThinkPad L470, ThinkPad T470 aktualnie puki nie pojawią się z nowymi procesorami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi