Czitos Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam. Z laptopa dochodzi mi dziwny dźwięk. Nie jest on ciągły. Raczej kilka razy dziennie się pojawia. Prawie zawsze po zalogowaniu się do Windowsa. Asus UX430Un. Poniżej link do nagrania tego dźwięku. https://youtu.be/u81LLrGaJrM Cytuj
FxJ Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wpisz w google: coil whine, piszcząca cewka. Podobny dźwięk? Cytuj
Czitos Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Trochę podobne ale nie jestem w 100% pewny czy to jest to. Powyżej dałem dźwięk ale nagranie chyba nigdy nie odda tego w 100%. Teraz po starcie laptopa był on przez 2 minuty i przestał. Cytuj
Czitos Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Podczas obciążenie procesora Prime95 nie słychać tego było ani na początku ani na po chwili pracy. Więc już sam nie wie mco to może być. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi