sonesx Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 1) 27l mężczyzna, wystarczy paragon 2) Fajnie jak będzie Windows 10 w zestawie. 3) 15,4"- 15,6” 4) Dysk SSD. Fajnie jak będzie dodatkowo HDD. Nie zależy mi na napędzie/nagrywarce DVD 5a) Celuję maksymalnie w okolicę 4500 zł, ale max to 4800 zł. Interesuje mnie sam laptop, całą resztę mam (mysz/podkładka chłodząca/torba). Tylko nowy. 5b) Idealnie to aby w miarę nowe gry chodziły przez kolejne 3-4 lata, potem będę go traktował jako "domowy" laptop do internetu/netflixa etc. 5c) Optymalnie do końca roku, ale nie mam presji, więc mogę poczekać jeżeli trafi się coś w dobrej cenie na przełomie kolejnego miesiąca - dwóch. 6) Ważne aby działał i trzymał się w 1 kawałku. Mocna bateria nie jest kluczowa. 7) Matryca matowa, full HD. Będę go również podłączał pod TV (zapewne po HDMI). 8) dom biurko - łóżko. Gwarancja polska wystarczy. 9) Najnowsze gry, ale bez presji aby były to ultra detale. 10) Z programów to głównie Office (Czasami zdarzą się duże pliki excelowe + VBA). Poza tym nic szczególnego. Internet / Netflix etc. 11) USB-C, matowa matryca. 12) Bez znaczenia. Pracowałem z asusami i z jednych byłem zadowolony, z innych nie (kwestia chyba konkretnych egzemplarzy). Oprócz tego pracuję na biurowym dellu i jest ok. 13) Oglądałem DELLa inspiron 7577, Lenovo Legion Y520-15IKB, Y520-15IKBN, Asus ROG, ale tylko wstępnie, więc jestem otwarty na resztę. 14) Szukam laptopa na którym zarówno będę mógł pograć w najnowsze gry, jak i popracować czasami z ms office, wyświetlić film poprzez TV. Dodatkowo jeżeli będzie w stanie wyświetlić obraz w 4k na TV to byłby to dobry dodatek. Cytuj
FxJ Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Cytuj wystarczy paragon Bierz zawsze na fakturę imienną wtedy niem musisz szukać paragonu. Cytuj mogę poczekać jeżeli trafi się coś w dobrej cenie na przełomie kolejnego miesiąca - dwóch Nowe procki dopiero w kwietniu Lenovo Legion Y720-15IKB (80VR0066PB) typowo do grania z GTX 1060 + 250zł / 300zł za dysk PCIe NVMe (M.2). Dell Inspiron 7577 i5-7300HQ/8G/256/Win10 GTX1060 lub droższy Dell z fabrycznym dyskiem SSD i wolnym slotem na HDD. A szukając maksymalnie oszczędności Lenovo Legion Y520-15 i5-7300HQ/16GB/256 GTX1060 (3GB GDDR5) bez systemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi