Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

1)Facet, 25 lat.
2)Może być z system lub bez.
3)15,4"- 15,6”
4)W przyszłości będę chciał dokupić ssd, także przydało by się żeby laptop miał możliwość dołożenia.
5)3000 zł, używany w takiej cenie.
5b)jak najdłużej. jedyny laptop/pc.
5c) około tydzień maks dwóch, znaczy będę szukał po prostu czegoś dobrego skoro to będzie używany.
6)najważniejsza jest wydajność.
7)min. full hd. głównie na monitorze w laptopie ale czasem mogę podpinać pod TV żeby coś obejrzeć więc przydało by się jedno złącze hdmi ale nie musi być.
8)dom i praca. tylko Polska.
9)gry takie jak: gta 5, wiedźmin 3, bf1 i bf3, diablo 3, path of exile, gry MOBA. Zależy mi żeby gra działała w miarę płynnie w full hd na średnich/niskich detalach ale chcę te full hd.
10)może sporadycznie OBS do streamowania Tibi. Jeżeli się da ale nie jest to wymóg ważniejsze żeby gry dobrze działały.
11)jedno złącze hdmi.
12)Tutaj nie ma zbyt dużego doświadczenie do tej pory używałem PC. Używałem Lenovo flex2-15 i jakoś lenovo nie za bardzo mi pasuje ale nie jest to nie chęć także Lenovo też może być. 
13)brak propozycji w tej chwili.
14)Raczej będę szukał czegoś na gwarancji żeby w razie jakiś problemów nie zostać na lodzie. Także chciałbym żeby nie były to za stare modele.

Edytowane przez frems
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, FxJ napisał:

Rozglądaj sie za modelami z GTX 970M / 980M / 1050Ti (kupione w Play/T-mobile z internetem).

coś takiego: https://www.msi.com/Laptop/ge72-6qf-apache-pro.html , ssd: NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 X4 up to 2200MB/s speed 128GB

- i7 6700HQ
- GTX 970m
- 8gb ram
- 128gb SSD M2

około 2 miesięcy gwarancji, cena 3300zł.

Edytowane przez frems
Opublikowano
Dnia 18.12.2017 o 15:44, FxJ napisał:

1050 < 970M < 1050-Ti < 980M < 1060

Jak mówiłem musisz szukać dobrej oferty lub się dobrze targować.

też się zastanawiam czy nie czekać do stycznia/lutego i wtedy będę miał budżet koło 3500 zł.

Opublikowano
2 godziny temu, Tamagotchi napisał:

To poczekaj, z voucherem od HP w tej cenie prawie będziesz mieć nowego Omena 15 (MID-2017).

muszę doczytać czy jeszcze będzie promocja. jest też lapek z 1070 za 3500 :D ale odbiór osobisty tylko no i po za mój budżet.

Dzięki za pomoc. zobaczymy jak wyjdzie.