zlotyjanoz Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) 1) Mam 20 lat. 2) Dobrze jakby miał Windowsa, ale jeżeli laptop w tej cenie bez systemu ma być bardziej wydajny to wybiorę tą drugą opcję. 3)Rozmiar matrycy mnie nie interesuje. 4) myślę, ze jak kupię narazie hdd, a po jakimś czasie dokupie ssd to będzie dobrze, Ale czekam na waszą opinię. 5) tak do 4000tys Max. Najlepiej jakby był nowy. Zestaw też raczej mnie nie interesuje. 5b) będzie to jedyny lapek, którego będę używał i chciałbym żeby starczył na parę lat. 5c) do końca stycznia max 6) wydajność ponad wszystko 7) myślę, że matryca może być matowa, a reszta to nie mam pojęcia, oby jak najlepiej pod montaż filmów 8) cały czas będzie stał na biurku, ewentualnie raz na jakiś czas kursy. 9) gry - niskie wymagania - lol 10) programy - Adobe Photoshop, Sony Vegas itp. 11) to mnie za bardzo nie interesuje 12)to też 13)https://www.x-kom.pl/p.....vx5-591g-i7-7700hq-8gb-1000-win10-gtx1050.html Edytowane 14 Grudnia 2017 przez FxJ Cytuj
FxJ Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 Cytuj a po jakimś czasie dokupie ssd to będzie dobrze Dokładnie kup sobie dysk PCIe NVMe na system. Cytuj 4000tys 4 tyś Cytuj Zestaw też raczej mnie nie interesuje. Dokładnie, bo nie warto zwykle dokładany jest badziew wliczony i tak w cenę. podchwytliwe pytanie. Acer Aspire 7 i7-7700HQ/8GB/1000/Win10 GTX1050Ti - 4299zł ale aktualnie załapiesz się na promocje i rozszerzoną gwarancję do trzech lat. Do SV się przyda jeśli wymusisz renderowanie też na grafice dedykowanej (Nvidia CUDA). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi