Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

1) Dorosły ~30lvl, Leasing lub FV
2) obojętne czy jest z lub bez systemu.
3) 15,4"- 15,6” / 17,3” mniej niz 3kg
4) SSD min 240gb, 16GB
5) ~4000zł mogą być powystawowe i używane.
5b) około 4lat, Koniecznie musi być mocny procesor, najlepiej HQ
5c) początek nowego roku.
6) Dobrze jeśli miałby aluminiowa obudowe np jak ASUS ROG G501VW
7) 1920x1080, matryca IPS matowa. Dodatkowo uzywam 1 lub 2 monitorów
8) 70% biuro 20% w drodze 10% w domu
9) -
10) Adobe PhotoShop + Visual Studio Code + FF + Chrome + EDGE
11)Podświetlana klawiatura, matowa matrycja. Dobrze jeśli będzie aluminiowa obudowa
12) -
13) ASUS ROG G501VW lub DreamMachines G1050
14) -

Edytowane przez FxJ
Opublikowano

Pochodzenie : Oferowany w ramach programu wyprzedażowego ASUS Renew/Refurbished

Notebook posiada 12 mcy pełnej gwarancji liczonej od daty Państwa zakupu u nas .

Dobrze jeśli miałby aluminiowa obudowe np jak ASUS ROG G501VW

I chcesz kupić używany - po serwisowy z gwarancją sklepu na rok? Patrz jeszcze na klawiaturę (nawet nie wiem z jakiego kraju to układ).

4) SSD min 240gb, 16GB

Liczysz na dobry dysk? Te Clevo (DM) też mają słabe dyski SSD, WD Green wolne i problemowe kości TLC od Samsunga z kontrolerem Silicon Motion SM2256S.

Acer Aspire 7 i7-7700HQ/8GB/1000/Win10 GTX1050Ti + dołożenie dysku SSD NVMe (M.2) - puki jest opcja dostania go z rozszerzoną gwarancja na 3 lata.

5c) początek nowego roku.

10) Adobe PhotoShop

A jeśli tak styczeń-luty moż będą już nowe Acery VN7, ta seria ma zawsze naprawdę świetne matryce IPS.

Opublikowano
3 minuty temu, FxJ napisał:

I chcesz kupić używany - po serwisowy z gwarancją sklepu na rok? Patrz jeszcze na klawiaturę (nawet nie wiem z jakiego kraju to układ)

Nie zwróciłem na to uwagi... Wolałbym nie, skusiła mnie tylko ta aluminiowa obudowa tak naprawde :/

Ten acer juz niestety wyjdzie sporo ponad budzet. Wolalbym zmiescić się ok ~4000zł razem z dyskiem SSD