Kaczy91 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Cześć. Mam problem z myszką. Działa normalnie po czym się zacina i gaśnie laser. Wystarczy, że kliknę i znowu działa. I tak non stop. O co może chodzić? Baterię wymieniłem, odinstalowałem myszkę, sprawdziłem sterowniki, przepinałem w inne porty, wszystko wygląda okej. O co może chodzić? Cytuj
FxJ Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Podłącz do innego komputera i sprawdź czy zachowuje się tak samo. Cytuj
Kaczy91 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tak, na innym kompie to samo. Co to może być? Mysz nigdzie nie upadła. Da się coś z tym zrobić, bo prawie stówkę za nią dałem i trochę słabo, że 2 miesiące posłużyła. Cytuj
FxJ Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Musisz wysłać na reklamacje i to tyle - przecież masz gwarancje. Cytuj
Kaczy91 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 No i właśnie tutaj pojawia się kwestia paragonu, który gdzieś na pewno leży :D no cóż, trzeba poszukać, dzięki. Cytuj
Tamagotchi Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Kupuje się w sklepach elektronikę na fakturę imienną, wtedy masz łatwiej a najlepiej zamówić przez internet. Cytuj
Larzuck Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 W teorii możesz zwrócić i bez paragonu. Sporo o tym w necie - http://www.lex.pl/czytaj/-/artykul/sokik-zwrot-towaru-mozliwy-takze-bez-paragonu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi