Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacznę konkretami ;]

1) Dorosły

2) Koniecznie windows 10

3)15,4-15,6

4)SSD (może być jakiś większy lub z dodatkowym magnetycznym)

5) Okolice 6000zł - Tylko nówka wchodzi w grę

5b) Do oporu ale żeby z 3-4 lata wytrzymał

5c) Mogę pare miesięcy poczekać

6)Bateria musi wytrzymać w trybie mieszanym z 5 godzin... Wiadomym iż na wiedźminie nie wytrzyma nawet godziny ale żebym mógł sobie z nim pojechać w 5 godzinną pociągową podróż z facebookiem

7) Full hd koniecznie w macie

8)Dom/Podróż/Łóżko

9) Witcher 3/The Forest/Rust

10) x

11) Mat, podświetlana klawiatura, możliwie znośne głośniki i kultura pracy (By nie topił biurka i nie hałasował jak odrzutowiec)

12) Jestem przekonany do Asus'ów

Opublikowano

Bateria musi wytrzymać w trybie mieszanym z 5 godzin

Gamingowy z długim czasem pracy na baterii, bez uwożenia własnego planu zasilania i undervoltingu i przyciemnienia matrycy (50%) + wyłącznie podświetlenia klawiatury i karty Wi-Fi - się nie obędzie.

Wtedy na styk 5 godz przy laptopach z większą baterią.

Dell Inspiron 7577 i7-7700/16G/256+1000/Win10 GTX1060 o tych Dellach lepiej sobie poczytaj

http://laptopmedia.com/review/dell-inspiron-15-7577-gtx-1060-max-q-review-improved-but-still-flawed/

5c) Mogę pare miesięcy poczekać

Najlepiej przypomnij się na 2-3 tygodnie przez planowanym zakupem.