sven22 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Przy podłączeniu słuchawek bluetooth (JBL E25BT) oraz połączeniu się na serwer team speak automatycznie wyłącza mi się dźwięk w laptopie (w grach, przeglądarce itp.). Przy wyłączonym programie wszystko działa jak należy (Słuchawki i głośniki działają). Na glosnikach mogę rozmawiać jednocześnie przez team speaka i słyszę wszystkie dźwięki. Problem pojawia się tylko w przypadku słuchawek. W team speaku gdy kliknę "odtwórz dźwięk testowy" i mam włączony np, filmik na youtube to mi automatycznie znika dźwięk. Jak odznaczę "odtwórz dźwięk testowy" to dźwięk się od razu pojawia... Tryb odtwarzania i urządzenie odtwarzania też zmieniałem. Kolejna zależność. Gdy leci film na youtubie (normalnie, w jakości HD, bez żadnych lagów) i klikam "połącz z serwerem" na team speaku, to filmik na youtubie automatycznie zatrzymuje się i zaczyna się buforować. Po chwili jest komunikat "jeśli odtwarzanie się zaraz nie zacznie spróbuj ponownie uruchomić urządzenie". Wychodzę z serwera na team speaku i wszystko wraca do normy, filmik śmiga w HD. Rzeczy, które robiłem: -Aktualizowalem oprogramowanie przez driver booster -diagnostyka eSPA i PSA też nic nie wykazała -Uruchamiałem ts3 jako administrator Zmieniłam zgodność programu -Grzebałem w opcjach team speak i w panelu sterowania. Wszystko na nic. Może macie jakieś pomysły? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi