Skocz do zawartości
Nieidealny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuję laptopa do przeglądania internetu dla starszej osoby, koniecznie z systemem operacyjnym i w rozmiarze 11-14 cali,nie mam dużych wymagań bo nawet na to budżet nie pozwala, żeby posiadał 2x wejście usb i był w miarę ładny i zgrabny,bo to dla kobiety. Do kwoty 1400pln maksymalnie i w grę nie wchodzą używane sprzęty.
Myślałem nad Kiano Slimnote 14.2Kruger&Matz EXPLORE 1403 / Lenovo Ideapad 110S-11IBR albo jakiś  ASUS Vivobook E200HA,ale odradzali mi te wybory,możecie coś polecić? 

Edytowane przez ubaw
Opublikowano (edytowane)

Dzięki za odzew,a jakaś inna opcja wchodzi w grę w tej cenie 1400? Bo z recenzji internetowych to tak średnio wypada ten sprzęt,bo podobno mocno awaryjny.
Co sądzisz o HP 250 G6?

Edytowane przez ubaw
Opublikowano

https://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-hp-250-g6-1tt46ea-,id-1000942

Z celeronem nawet jako szufla w zimę do odśnieżania się nie nada. To za karę jej kupujesz?

Nie ma laptopów za 1400zł, za tyle to są zabawki idź do biedronki i wrzuć takiego z koszyka miedzy smalec a olej. Nie ma znaczenia co będzie czy Lenovo czy HP jednakowa tandeta będzie. Ten K&M przynajmniej ma matrycę FullHD.

• reaction_title_1 1
Opublikowano

W sumie zima się zbliża więc można by wypróbować. Gdybym przekonał do poleasingowego to za jakim warto się porozglądać w tym budżecie? Nie chce robić żadnej reklamy,ale na amso spore przeceny,może stamtąd coś wybrać?